x

Kylie Minogue som lesbisk

Kylie Minogue som lesbisk

Den kommende film "Jack And Diane" promoveres som en sexet, lesbisk varulvefilm, og hvis det ikke skulle være nok til at få husarerne op af stolen, så burde valget af Kylie Minogue som tatoveret lesbisk rocker kunne gøre det.

Filmen tager sin titel fra John Cougar Mellencamps store hit fra 1982, (da han hed John Cougar) men hvor sangen handler om en dreng og en pige, der bor inde midt i landet, så handler filmen om to piger, der møder hinanden i New York.

Sød musik opstår, men hvor det i sangen er Jack, der gerne vil stikke af, så er det i filmen Diane, der pludselig skal rejse væk. Og da det overnaturlige er super hot lige nu, så har Diane ikke overraskende varulvetendenser, der vækkes sammen med hendes seksualitet.

Det lyder en anelse bizart, og tilføjelsen af Kylie med en masse tatoveringer lyder også en smule spøjst, og så hjælper tilføjelsen af modellen Riley Keogh heller ikke ligefrem. Den unge skuespillerinde har fået rollen som Jack, og udover kun at have medvirket i "The Runaways" samt en film, der endnu ikke har haft premiere, så er hendes primære claim to fame, at hun er datter af Lisa Marie Presley og dermed Elvis' barnebarn.

Alle disse faktorer samles i filmen "Jack And Diane", der får amerikansk premiere i 2011.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA