x

Rage-sideprojekt spiller første koncert

Rage-sideprojekt spiller første koncert

Frontmanden fra Rage Against The Machine dannede i 2008 duoen One Day As A Lion sammen med den tidligere Mars Volta-trommeslager Jon Theodore. Sammen har de udgivet en enkelt ep, og i den forgange weekend spillede de så deres første koncert nogensinde.

Sammen med Jeoy Karam fra The Locust spillede Zack de la Rocha og Jon Theodore lørdag 17. juli deres debutkoncert i restauranten Aladdin Jr. i Pomona, California foran en meget lille gruppe mennesker, hvoraf mange ifølge frontmanden så koncerten "gennem skærme". Ikke overraskende kan man derfor finde en del klip fra koncerten på YouTube.

På 50 minutter spillede bandet hele deres debut-ep samt flere nye numre, der forventes at dukke op på et kommende fuldlængde album, og undervejs hjalp Zack endda til på keyboards, mens Theodore frembragte lyde, der ifølge Rolling Stone ikke var helt ulig dem, Tom Morello skaber med sin guitar.

Det vides endnu ikke, hvornår One Day As A Lion vil udsende deres debutalbum. Men lige nu er der booket koncerter i Japan i starten af august, så mon ikke al Zach de la Rochas fokus kommer til at skifte til gruppen, når Rage Against The Machine på fredag har spillet deres sidste koncert i denne omgang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA