x

Fran Healy klar med solodebut

Fran Healy klar med solodebut

Tidligere på året kom det frem, at Travis-frontmanden Fran Healy havde sat sit band i bero og var begyndt at indspille sin solodebut i Berlin. Nu er albummet færdiggjort, hvilket betyder at Healy kan udsende pladen "Wreckorder" til oktober.

Efter snart tyve år i Travis er det vel ikke så mærkeligt, at Healy har brug for en pause, og sangskriveren har tidligere udtalt, at den første sang han skrev til pladen hed "Holiday". Travis er dog ikke opløst, og forventer man, at Healy på sit første soloalbum skejer ud og går i helt nye veje, bliver man enten meget skuffet eller meget glad. For til Spinner siger han, at det gør han bestemt ikke.

"Dette album, sammenlignet med alle de andre plader, er, hvis jeg skal være helt ærlig, nøjagtig det samme. Alle Travis-pladerne er mine sange, så hvert album er bare en samling sange. For mig er sangene altid meget personlige, så sådan har jeg altid set på det".

Det var dog muligheden for at prøve at arbejde sammen med andre folk, eller måske indspille en duet, der fristede Fran Healy til at gå sine egne veje for en kort bemærkning. Resultatet er pladen "Wreckorder", der udsendes 4. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA