x

BandBase holder legatfest

BandBase holder legatfest

I maj måned blev det offentliggjort, at årets BandBase-legat gik til Christian Kastbjerg, der er den elektroniske bagmand bag Eumig & Chinon. Lørdag 24. juli skal sejren så fejres i Huset i Magstræde sammen med fire andre BandBase-navne.

I disse dage deltager en stribe nye navne i begivenheden Københavns Mindste Gårdfest, der netop afvikles i Magstræde, og som afslutning kan man opleve Joey Groon, Striving Vines, Eim Ick, Le Klik samt Eumig & Chinon optræde sammen på lørdag.

Hovednavnet er Eumig & Chinon, der vandt da BandBase-legatet skulle deles ud for sjette gang. Det gav også en plads som hovednavn til weekendens arrangement, hvor man kan opleve Kastbjerg optræde med musik, "hvis elektroniske sound er ganske enestående på den elektroniske scene herhjemme, og mere giver mindelser om franske Justice", som det udtrykkes af arrangørerne.

Programmet for BandBase.dks og Husets sommerlegatfest:

18.00 Joey Groon
19.30 Striving Vines
21.00 Eim Ick
22.30 Le Klik
00.00 Eumig & Chinon

Koncerten bliver samtidig en form for releaseparty for Eumig & Chinon, hvis debut-ep "Crash" udsendes digitalt netop på lørdag.

Sommerlegatfesten foregår i Musikcaféen på Huset i Magstræde, Rådhusstræde 13, 1466 København K, og koster beskedne 40 kroner i entré. Dørene åbner klokken 17.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA