x

Darling Don't Dance i New York

Darling Don't Dance i New York

De tre piger i Darling Don't Dance har et særligt forhold til et af verdens største brændpunkter for kulturliv, New York, for her spillede de deres første rigtige koncert. Det var også byen, hvor de påbegyndte arbejdet med deres debut-ep "Bare Frames" fra foråret 2009, og det er sørme også her gruppen har tænkt sig at fortsætte.

Kursen går mod New York allerede i dag, og her skal de forberede en kort turné i byens undergrunds-venues, hvor de vil afprøve materiale til deres første fuldlængdes udspil. De er indtil videre booket til fire koncerter i Brooklyn, og venter så vidt vides på bekræftelser fra flere andre steder, så de får ordentlig mulighed for at få luftet deres seneste arbejde.

I studiet The Fort i Brooklyn går pigerne i gang med præproduktionen af den kommende plade, efter at have hentet frisk inspiration i deres andet musikalske hjem, og fået respons på det eksisterende materiale af dets beboere.

Endnu er der ikke sat en tidsramme op for albummets udgivelse, der heller ikke har fået en titel for nuværende. Danske koncerter er der heller ikke lagt ind i Darling Don't Dances kalender, men de kommer nu nok hjem igen før eller senere, for at traktere den danske fanbase, der senest kunne opleve dem som opvarmning for Nephew og til årets Spot Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA