x

Gorillaz tager på verdensturné

Gorillaz tager på verdensturné

Gorillaz har i år spillet enkelte jobs i England og gæstet tre festivaler. Men der er meget mere på vej fra gruppen, der nu er ved at forberede en regulær verdensturné. En række jobs i USA, Europa og Oceanien er på plads, og der skulle være flere på vej.

Den kommende turné har fået titlen "Escape To Plastic Beach", og ganske som på årets Roskilde Festival vil den inkludere en lang række gæster, der skal præsentere materialet fra den animerede gruppes tre udgivelser. Gruppen har tidligere benyttet sig at forskellige animationer, effekter og hologram-halløj, hvilket vi ikke så meget til på Roskilde, men man kan jo håbe, at der skrues lidt op for den slags på bandets regulære turné.

Som tidligere nævnt her på GAFFA.dk har Gorillaz et job i Syrien senere på måneden, men den egentlige turné starter 3. oktober i Canada, og efter en stribe nordamerikanske koncerter, så går turen til november til Europa. Indtil videre er der annonceret ti europæiske koncerter, inden turen går til Australien. Da turnéplanen endnu ikke er færdiggjort, er det dog ikke helt utænkeligt, at der kommer flere til.

Til koncerten i Roskilde var navne som The Hypnotic Brass Ensemble, Bobby Womack, Paul Simonon, Mick Jones og Yukimi Nagano fra Little Dragon med på scenen, og mon ikke også de tager med på turnéen. Om de øvrige celebre gæster fra bandets plader så også vil dukke op undervejs, vil tiden vise.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA