x

U2 genindspiller gamle sange

U2 genindspiller gamle sange

Bono har meldt sig klar til at forlade sygesengen og genoptage bandets 360°-turné til august, men indtil da vil bandet bruge lidt tid i studiet. Den oprindelige melding gik på, at bandet ville kigge på nyt materiale, men nu forlyder det, at de i stedet er ved at genfortolke materiale fra bagkataloget.

Meldingen kommer lidt overraskende fra Dave Hollister, der er bedst kendt som en fjerdedel af gruppen Blackstreet. På sin Twitter-side skrev han mandag 19. juli, at var oppe at køre over at være i studiet med U2. Efterfølgende har han ikke overraskende modtaget en række spørgsmål om, præcis hvad han lavede med dem, og her er meldingen, at de er ved at genindspille to klassikere.

Det drejer sig om sangene "Grace" fra "All That You Can't Leave Behind" og "All I Want Is You" fra albummet "Rattle and Hum", men der er ingen melding om, hvad de to nye versioner skal bruges til.

Det er naturligvis muligt, at de skal bruges på et soundtrack, en ny opsamling eller noget lignende. Men eftersom bandet har varslet, at de har tænkt sig at ændre sætlisten til den kommende del af deres turné, så er der også en reel mulighed for, at bandet er i gang med at forberede nye versioner af deres sange til de kommende koncerter.

Men det bliver formodentlig besvaret, når U2 igen tager på turné til august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA