x

Fugleklatter ødelægger koncert med Kings Of Leon

Fugleklatter ødelægger koncert med Kings Of Leon

Der er gennem rockens historie blevet aflyst og afbrudt koncerter af mange grunde, men fuglelort er nok ikke den, der er blevet præsenteret oftest. Men det var ikke desto mindre grunden til, at Kings Of Leon fredag 23. juli måtte forlade scenen i St. Louis.

Koncerten fandt sted i Verizon Amphitheatre, hvor en stor gruppe duer havde søgt tilflugt under taget. Deres tilstedeværelse blev allerede bemærket under opvarmningskoncerterne med The Postelles og The Stills, hvor bandmedlemmerne gennemførte koncerterne, men ikke uden at være blevet ramt af fugleklatter.

Så problemet med fuglene var kendt, da Kings Of Leon gik på, og de gjorde deres bedste for at gennemføre. Men da bassisten Jared Followill under tredje sang blev ramt i ansigtet og kunne mærke ekskrementerne bevæge sig mod sin mund, blev det for meget for bandet, der forlod scenen.

I en pressemeddelelse udtaler manageren Andy Mendelsohn, at forholdene her gik fra blot at være ulækre til at være decideret sundhedsfarlige, og selvom de havde forsøgt at gennemføre koncerten, følte de sig nødsaget til at aflyse.

Efterfølgende skrev trommeslager Nathan Followill på Twitter:

"Undskyld mange gange St. Louis. Vi blev nødt til at smutte, duer der sked i Jareds mund var for uhygienisk til, at vi kunne fortsætte. Lad være med at skyde skylden på Jared, det var det fucking spillesteds skyld. Måske kan du lide at blive skidt på, men det kan vi ikke. Undskyld til dem, der rejste langt".

Der har ifølge NME været problemer med duer i Verizon Amphitheatre hver sommer i mange år, men man siger fra spillestedets side, at man gør alt man kan for at fikse problemet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA