x

Aaliyah rasende på Shaquille O’Neal

Aaliyah rasende på Shaquille O’Neal

Den Detroit-fødte R&B-stjerne Aaliyah (født Aaliyah Haughton) er ikke nogen fremmed over for skandaler, hun har sågar selv leveret masser af materiale til sladderbladene (selvfølgelig især de amerikanske af slagsen), blandt andet ved – som bare 15-årig – at gifte sig med sin daværende producer, R Kelly. Nu er den så gal igen, og denne gang er smukke Aaliyah endda uskyldig – hævder hun. Balladen skyldes nemlig, at den tårnhøje basketballstjerne Shaquille O’Neal, i et radioprogram har hævdet, at han har haft sex med Aaliyah – det kan man læse på nyhedssitet worldpop.com.

Miséren skyldes, at Shaquille i løbet af interviewet blev spurgt, om han nogensinde havde haft sex med en rigtig kendt kvinde. Til dette angav Shaq så altså – ikke bare Aaliyah – men også Cindy Crawford og skuespillerinden Venus Williams. Ifølge en ven er Aaliyah ”meget frastødt og rasende, og kræver et offentligt dementi snarest”.

Shaquilles manager, Cynthia Atterberry har skrevet til det amerikanske sladderblad The Star, og benægtet at Shaq skulle have ment påstandene. ”Det var ment i spøg”, fortæller hun. Nu er spørgsmålet så bare HVOR dyr den spøg bliver for den populære sportsmand.

Aaliyah har endnu ikke selv udtalt sig om sagen offentligt – hun har nemlig travlt med sit arbejde med The Matrix 2, hvori hun har en bærende rolle. Hendes positive livsbudskab, singlen Try Again fra actiongyset Romeo Must Die, monsterhittede sidste år – på begge sider af Atlanten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA