x

The Cars er muligvis gendannet

The Cars er muligvis gendannet

The Cars har ikke udsendt nyt siden 1987, men på bandets Facebook-side kan man nu se billeder af de fire tilbageværende medlemmer i studiet, hvilket indikerer, at en gendannelse er på trapperne.

Boston-bandet var et af de mest populære New Wave-navne i slutningen af 70'erne og starten af 80'erne, og hits som "Let's Go", "Shake It Up" og specielt singlerne fra albummet "Heartbeat City", "You Might Think", "Magic", "Drive" og "Hello Again", har haft enorm indflydelse på grupper som Weezer, Fountains Of Wayne, The Posies, Jellyfish og mange andre.

Siden opløsningen af The Cars i 1988 har frontmanden Ric Ocasek primært gjort sig som producer for navne som Weezer, Guided By Voices, Nada Surf, No Doubt, Bad Religion og mange andre, mens Greg Hawkes og Elliot Easton blandt andet har optrådt sammen med Todd Rundgren i bandet The New Cars. David Robinson havde trukket sig tilbage fra musikbranchen, og Benjamin Orr døde i 2000.

Men nu ser det altså ud som om Ocasek, Hawkes, Easton og Robinson har fundet sammen, men der er indtil videre ikke mange informationer om, hvad de har planlagt. På billeder på Facebook kan man dog se de fire Cars-medlemmer i studiet sammen med instrumenter, så noget kunne tyde på, at de er i gang med at skrive nyt materiale.

Bandet har desuden lagt et billede ud af en anonym person, hvilket har genereret en lang diskussion mellem gruppens fans om, hvorvidt det er Benjamin Orrs erstatning eller om det er en producer, der er i gang med at arbejde med bandet på deres første album i 23 år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA