x

Hugh Laurie vil lave blues-album

Hugh Laurie vil lave blues-album

Før Hugh Laurie tillagde sig en amerikansk accent for at kunne spille rollen som Dr. Gregory House, var han en af Englands mest populære komikere på grund af roller i "Blackadder", "A Bit Of Fry And Laurie" og "Jeeves And Wooster". Derudover er han også en bedstsælgende forfatter, og nu tager hans karriere endnu en drejning med udgivelsen af et kommende blues-album.

Laurie har dog spillet musik i mange år og behersker piano, guitar, trommer, mundharpen og saxofon, og har ved flere lejligheder optrådt med gruppen Band From TV sammen med kolleger fra "Heroes", "Desperate Housewives" og "ER". Han har desuden medvirket på det seneste Meat Loaf-album.

Men nu skal han altså i gang med sit debutalbum, som i følge NME skal indspilles sammen med sangskriver og producer Joe Henry:

"Jeg er svimmel med begejstring over denne mulighed. Jeg ved, at listen over skuespillere, som laver musik er noget tvivlsom, men jeg lover, at ingen vil komme til skade. Jeg er særligt begejstret over at skulle arbejde sammen med Joe Henry, der har produceret nogle af mine absolutte yndlingsplader, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang".

Joe Henry har udover at udsende sine egne studieplader produceret for Teddy Thompson, Solomon Burke, Ani DiFranco, Aimee Mann og Allen Toussaint.

Der foreligger endnu ikke en udgivelsesdato for det kommende Hugh Laurie-album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA