x

Vinderen af Marie Fiskers Vega-konkurrence fundet

Vinderen af Marie Fiskers Vega-konkurrence fundet

Tirsdag den 29. juni gav sangerinden og sangskriveren Marie Fisker koncert i Store Vega som opvarmning for sin amerikanske kollega Devendra Banhart. I den forbindelse efterlyste hun kreative sjæle, der kunne dokumentere koncerten.

Kort fortalt gik det ud på, at Marie Fisker udlovede 3 fribilletter til 3 kreative sjæle, der havde lyst til på den ene eller anden måde at dokumentere aftenen på en kreativ måde. Det kunne være igennem video, foto, en tegning, radio-montage, eller hvad folk nu måtte finde på – det var helt op til dem selv at bestemme medie og format.

Vinderen er nu fundet, og det blev Karina Tengberg, der har lavet en stemningsfuld fotoserie på over 50 billeder taget både backstage, ved lydprøven og under selve koncerten.

Det producerede materiale vil blive lagt op på Marie Fiskers hjemmeside inden længe. Allerede nu kan du dog se et udvalg af billederne her på GAFFA.dk

Marie Fisker debuterede i maj 2009 med albummet "Ghost Of Love" og er for tiden aktuel på Trentemøllers nye album "Into The Great Wide Yonder", hvor hun medvirker på sangen "Sycamore Feeling", som hun også har skrevet tekst og melodi til. Hun arbejder nu på sit andet album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA