x

Sys Bjerre giver unik gratiskoncert

Sys Bjerre giver unik gratiskoncert

Med de højteknologiske Beatblocks som gennemgående element præsenterer Roskilde Kommune i samarbejde med Danmarks Rockmuseum i aften 27. juli en interaktiv, rockhistorisk koncert med publikum og Sys Bjerre som solister.

Første halvdel af koncerten er en rejse gennem rockhistoriske genrer som surfrock, reggae, 80'er pop, punk, hiphop og grunge – med Kasper Falkenbergs band som backing og publikum som solist på BeatBlocks. Er man en af de heldige, som kommer på scenen, kan man også vælge at remixe hits fra kendte danske kunstnere som Nephew, L.O.C. og Volbeat.

Anden halvdel af koncerten præsenterer Sys Bjerre, som vil spille både gamle og spritnye numre fra hendes kommende album. Sys Bjerre ledsages af Kasper Falkenberg med band samt hendes producer – og Roskildes bykomponist - Frederik Thaae på BeatBlocks. Koncerten bliver en unik lejlighed til at opleve denne musikalske konstellation, da Sys Bjerre og Frederik Thaae formodentlig aldrig kommer til at præsentere musik på denne måde igen.

Danmarks Rockmuseums Beatblocks-teknologi kunne testes af publikum i år på Roskilde Festival i YourSpace-området, men til koncerten i dag 27. juli i Roskilde Bypark kommer teknologien altså i professionelle hænder.

Der er koncertstart 19:30.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA