x

Uffie gæster Rust

Uffie gæster Rust

Sidste fredag i juli kan man på Rust opleve franske Uffie, der har taget landsmanden DJ Feadz med, og sammen står de for en Ed Banger-aften, hvor de får følgeskab af to danske navne.

Uffie havde via sin tilknytning til pladeselskabet Ed Banger haft et langt tilløb til udgivelsen af debutpladen "Sex Dreams And Denim Jeans" og er blevet hentet her til landet flere gange på basis af MySpace-popularitet og singler som "Pop The Glock" og "Hot Chick". Men i maj landede debutpladen endelig, hvor man blandt andet kan høre hende samarbejde med Pharrell, Mr. Oizo, Mirwais og Matt Safer fra The Rapture.

Sangerinden kan for øvrigt takke ekskæresten DJ Feadz for en del af sin succes, da hendes første møde med musikbranchen var muligheden for at synge på hans track "Uffie And Me". De to har tydeligvis bibeholdt et fornuftigt forhold efter bruddet, så han er også med, når Uffie i weekenden gæster Danmark.

De to franskmænd får følgeskab af danske SunnyBeach HappySlap MardiGras og Youss, der alle kan opleves fredag 30. juli på Rust i København.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA