x

AC/DC har tjent flest penge på koncerter i 2010

AC/DC har tjent flest penge på koncerter i 2010

AC/DC afsluttede i juni deres Black Ice World Tour i Spanien, og selvom den har været undervejs siden februar 2008 kørte den for fuld damp til det sidste. Nu kan Billboard fortælle, at den ikke bare har været en stor succes blandt publikum og anmeldere, men at den også har været den mest profitable i årets første seks måneder.

Ikke nok med det, så er der faktisk meget langt ned til nummer to, hvilket måske er ganske sigende for det amerikanske koncertmarked, der siges at være i lidt en af krise i øjeblikket. AC/DC har i år alene haft en indtjening på svimlende 118 millioner dollars, hvilket er markant mere end Bon Jovi, der humper ind på en andenplads med sølle 51 millioner.

I top fem finder vi også Metallica og Taylor Swift med 39 millioner, der begge må se sig slået af Trans-Siberian Orchestra, som har omsat for 47 millioner i koncertbilletter.

Med en indtjening på 135 millioner dollars i 2009 må AC/DC's livecomeback siges at have været en gigantisk succes og med det in mente, kan man jo håbe, at der ikke igen går otte år, inden de begiver sig ud på en verdensturné.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA