x

Taylor Swift udsender nyt

Taylor Swift udsender nyt

Der kan næppe være tvivl om, at Taylor Swift har været det største country-fænomen i de sidste fire år, siden hun debuterede med et album, der nu har solgt mere end fem millioner eksemplarer på verdensplan. Nu er hun klar med sit tredje album, der udsendes til oktober.

Både på "Taylor Swift" og "Fearless" fra 2008 trak Swift på hjælp fra mere etablerede sangskrivere, men det er ikke tilfældet på det kommende album "Speak Now". Den nu 20-årige sangskriver har selv forfattet samtlige fjorten sange, som Swift omtaler som åbne breve til folk i hendes liv:

"At sige det rigtige på det rigtige tidspunkt er så vigtigt, at de fleste af os tøver af frygt for at sige det forkerte på det forkerte tidspunkt. Men på det seneste er jeg begyndt at frygte mere at lade et øjeblik passere uden at sige noget. Disse sange er baseret på ord, jeg ikke sagde da øjeblikket var lige foran mig. Disse sange er åbne breve. Hver sang er skrevet med en specifik person i tankerne og siger, det jeg ville have sagt til dem".

Albummet følger op på "Fearless", der solgte mere end seks millioner eksemplarer i USA alene. Hun har fire Grammy-statuetter, fem CMT-priser, seks American Music Awards samt en MTV-pris, som Kanye West forsøgte at tage fra hende.

Taylor Swift udsender sit tredje album "Speak Now" 25. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA