x

Let Me Play Your Guitar giver gratis koncert

Let Me Play Your Guitar giver gratis koncert

Til arrangementet Mademoistella Torsdagssession kan man i denne uge på Ideal Bar i København opleve gruppen Let Me Play Your Guitar sammen med dj-teamet These Charming Men og dj Emma Leth.

Let Me Play Your Guitar er et nyt dansk folkrock-band, der har de to brødre Jeppe og Emil Davidsen i front. De har ifølge arrangørerne "skabt et medrivende folkrock-univers, hvor elegante melodier flettes smukt sammen af en medrivende akustisk guitar og bløde, storladne vokalharmonier".

Folkene bag Mademoistella Torsdagssession går endda så langt som til at kalde Let Me Play Your Guitar for Danmarks svar på Fleet Foxes på basis af sangene fra gruppens debut-ep "Doing Rainbows", der udkom i december 2009. Det hænger ganske godt sammen med de ord GAFFAs Simon Høgh Meldgaard satte på gruppens musik, da de tidligere på året spillede på årets Spot Festival:

"Der var nogle tunge trommer under en lækker og fyldig lyd, samlet af nogle rare vokalharmonier fra især frontmændene, brødrene Jeppe og Emil Davidsen og disses ekkomikrofoner. Lyden var folk med helte i alt fra Simon and Garfunkel til Fleet Foxes. Det lød moderne, instrumenteringen old-school. Eksemplificeret i, at der var et keyboard, der spillede blokfløjte. Blødere end skyer var det, rart som bare pokker. Teksterne småtynde og rigeligt repeterede. Men varen blev leveret og publikum blev efterladt salige."

Gruppen kan opleves ganske gratis i Ideal Bar i morgen torsdag 28. juli, hvorefter dj-teamet These Charming Men og dj Emma Leth vil spille dansevenlig indie-pop og -rock resten af aftenen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA