x

Poul Krebs tager vennerne med til Festugen

Poul Krebs tager vennerne med til Festugen

Et hus i Austin, Texas, har det seneste års tid dannet rammen om sangværkstedet The House Of Songs, hvor danske og amerikanske sangskrivere sammen har skabt nyt materiale. Resultatet præsenteres nu på "The Housewarming Tour", der blandt andet lægger vejen forbi Århus Festuge i slutningen af august.

Her vil man kunne opleve sanger og sangskriver Poul Krebs, der har inviteret tre af sine amerikanske kolleger fra sangskriverværkstedet med til Danmark, hvor de bakket op af det århusianske band Leaving A Small Town.

Publikum får mulighed for at opleve Poul Krebs optræde både med sine egne sange og som vært for sine tre amerikanske gæster, der tæller Matt The Electrician, Troy Young Campbell og Kevin Welch.

Matt The Electrician er tidligere elektriker, men har nu viet sit liv fuldt og holdent til musikken. Hans musik beskrives som et kryds mellem Paul Simon og Eels, og han får følgeskab her af Troy Young Campbell, der tidligere var frontfigur i Texas-bandet Loose Diamonds. Poul Krebs og Troy Young Campbell har skrevet sammen ved flere lejligheder blandt andet på sangen "Why Do You Move So Fast", der kan høres på albummet med bandet Song Island Revue. Begge navne kunne for øvrigt opleves i Århus i maj måned til den internationale del af årets Spot Festival - InterSpot.

Sidste mand er Kevin Welch, der både har gæstet Danmark som solist og som en del af bandet Song Island Revue. Kevin Welch turnerer også verden over som en del af trioen Kane Welch Kaplin.

De fire solister og Leaving A Small Town kan opleves på spillestedet Atlas 30. august som en del af Århus Festuge. Billetter kan købes via GAFFA Live.

Samme line-up kan desuden opleves 3. september i Amager Bio, og billetter kan købes via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA