x

Neil Young udsender fire glemte plader

Neil Young udsender fire glemte plader

Sidste år dokumenterede Neil Young perioden 1963-1972 på en gigantisk udgivelse med titlen "Neil Young Archives – Volume I", og nu arbejdes der på en opfølger, der kommer til at indeholde masser af materiale, der aldrig før har været udsendt.

På sangskriverens officielle webside kan man læse, at man har gravet fire album indspillet i 70'erne frem fra arkiverne, og de skal gøres klar, så de kan blive indlemmet i den anden arkiv-udgivelse fra Neil Young.

Det drejer sig om tre studieplader samt en liveudgivelse, og planen er, at de alle skal udsendes på vinyl. Livepladen hedder "Odeon-Budokan", hvilket skulle refererer til spillesteder i England og Tokyo, hvor Neil Young i 1976 optrådte med Crazy Horse. De tre studieplader bærer titlerne "Chrome Dreams", "Homegrown" og "Oceanside-Countryside".

Albummet "Homegrown" ifølge Spinner.com tidligere været blevet omtalt af Young som "den mørke side af 'Harvest' og skulle være udkommet i 1975, men blev droppet, og det samme blev "Chrome Dreams" to år senere.

Den kommende arkiv-udgivelse bliver formodentlig den anden ud af i alt fem bokse, men det er endnu for tidligt at sige, hvornår de vil se dagens lys.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA