x

Pink Marines ep-debuterer

Pink Marines ep-debuterer

Den københavnske elektroduo Pink Marines alias sanger Dragut og programmør Hansen mødtes i november 2009 og har siden da givet en stribe koncerter og udgivet singlen "Bodycareer", en støttesang for SIO (Sexarbejdernes InteresseOrganisation). 2. august er de så klar med debut-ep'en "Too Many Cunts On The Dancefloor". Ep'en indeholder ud over titelnummeret sangene "Kitty Can't Breathe", "Fat Sucking Vampire" og "Jazz Makes You Forget".

Pink Marines beskriver selv ep'en således: "Det er en ep med fire sange, der samlet viser vores lyd, spændvidde og tekstområder. Der kan både danses, tænkes og knaldes til det, og alle de ting er prioriteret lige højt. Det er popmusik, men de catchy sange får modspil fra de kantede maskiner og clever tekster. Det er ikke fordummende, men forløsende. Vi tager stilling til en masse ting, som man også kunne høre, da vi lavede en støttesingle for SIO, men vi synes ikke, at musik skal dreje sig om samvittighed hele tiden. Det skal også handle om kroppen. Pink Marines' musik er nemt at holde af, men der er rigeligt at komme efter, også 10. og 20. gang. Koncerterne er overvældende, og rummer både de følsomme dybder og de euforiske højder. Der er drama, energi og sex i luften."

Om det hele er pral, eller om der er noget om snakken, kan du selv bedømme, idet sangene allerede nu kan streames på www.pinkmarines.bandcamp.com, hvorfra man også kan downloade ep'en mod betaling.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA