x

Nik & Jay og Infernal støtter brystkræftsagen

Nik & Jay og Infernal støtter brystkræftsagen

Langelandsfestival er netop skudt i gang, og en række af de deltagende kunsntere har sat en række personlige ejendele på auktion i forbindelse med brystkræftkampagnen Breat Friends og i samarbejde med auktionshuset QXL.

Du har blandt andet mulighed for at byde på en signeret læderjakke designet personligt til Jay fra Nik & Jay, en halskæde båret af Jay ved flere koncerter eller en rød pailletkjole båret af Lina Rafn fra Infernal i forbindelse med blandt andet X Factor.

En række af de øvrige optrædende på Langelandsfestival kampagnen har malet et maleri, de sætter på auktion i den gode sags tjenestes. Auktionen er allerede i gang og slutter onsdag den 4. august kl. 21.

Ud over kendismalerier og effekter har du også mulighed for at byde på diverse gavekort til hotel- og spaophold. Du kan se alle effekterne på www.qxl.dk, hvor du gratis kan tilmelde dig som bruger. Alle indtægter går ubeskåret til forskningsprojekter udvalgt af de danske brystkræftlægers faglige selskab, Dansk Bryst Cancer Gruppe (DBCG).

Læs mere om Breast Friends-kampagnen på www.breastfriends.dk

Langelandsfestival åbnede 24. juli og fortsætter til og med 31. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA