x

Deadmau5 kollapser på scenen

Deadmau5 kollapser på scenen

Den canadiske dj, elektromusiker og producer Deadmau5 måtte fredag aften gå i gulvet under en koncert på klubben 9:30 i Washington, D.C., oplyser Resident Advisor. Undervejs i koncerten sank Deadmau5 pludselig sammen.

Deadmau5, hvis rigtige navn er Joel Zimmerman, blev straks kørt på hospitalet, hvor det blev konstateret, at han led af udmattelse. Deadmau5 har nu aflyst ni koncerter på sin igangværende turné, herunder koncerter i Montreal, Tokyo, Osaka, Ibiza og Barcelona.

Deadmau5' management har udsendt en pressemeddelelse, hvor det fortælles, at Deadmau5 har aflyst sine koncerter efter "lægernes strenge råd", og det hedder videre: "Deadmau5 håber at vende tilbage til disse byer hurtigst muligt, men i mellemtiden takker han alle sine fans for deres forståelse og støtte."

Deadmau5 er kendt både som solist og producer inden for den progressive elektro-house og har udgivet 10 album på bare fem år. Han er kendt for ofte at bære et musehoved ved sine koncerter, om end han ikke gjorde det ved koncerten, hvor han kollapsede. I 2009 blev han nomineret til en Grammy for sit remix af "The Longest Road" med Morgan Page featuring Lissie.

Deadmau5' sammenbrud er, naturligvis fristes man til at sige, blevet optaget af et rullende kamera og efterfølgende lagt på YouTube og kan ses via nedenstående link.

 Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA