x

Nyt Michael Jackson-album til november

Nyt Michael Jackson-album til november

Da Michael Jackson døde 25. juni sidste år, 50 år gammel, efterlod han sig ifølge sin manager Frank DiLeo angiveligt mere end 100 færdigindspillede, ikke udgivne sange, optaget gennem hele Jacksons karriere. Mange af sangene er optaget i de gyldne år i firserne, mens andre er samarbejder med nyere kunstnere som Akon, Will.i.am og Ne-Yo.

10 af disse sange får verden nu at høre til november, når Sony Music udgiver et album med 10 aldrig tidligere udgivne Jackson-sange, skriver rollingstone.com. Albummet bliver det første i den række af 10 album, Michael Jacksons bo i marts indgik kontrakt med Sony Music om. I løbet af de næste syv år vil Sony Music nemlig udgive 10 album, som ud over de kommende "nye" Jackson-album også vil indbefatte genudgivelser af nogle af Jacksons tidligere albums, greatest hits-udgivelser, en dvd-opsamling og måske et samarbejde med Cirque du Soleil.

Ifølge Frank DiLeo er der tale om sange, som er på niveau med nogle af Jacksons bedste sange. Jackson optog nemlig 20-30 sange til hvert album, selvom der kun kom 10 sange med på albummet. "Der er nogle af de numre, der ikke klarede cuttet til "Bad"-albummet, som er lige så gode som dem, der kom med", har han tidligere fortalt til Rolling Stone. Om det så bare er mundsvejr, eller om der rent faktisk er noget om snakken, kan vi andre finde ud af til november.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA