x

Ariel Pink til Danmark

Ariel Pink til Danmark

Den Los Angeles-baserede sanger og sangskriver Ariel Pink har udgivet en stribe plader, der både trækker på lo-fi, freak-folk, West Coast-rock, psykedelika og meget mere. Han står i dag i forgrunden for bandet Ariel Pink's Haunted Graffiti, der sidste år skrev kontrakt med det prestigefyldte engelske pladeselskab 4AD (The National, Tindersticks, Efterklang og mange flere, blandt andet markante 80'er-indienavne som Pixies, Cocteau Twins og Dead Can Dance), som i juni udgav albummet "Before Today".

Det er også 4AD's hjemmeside, der har sluppet nyheden ud om, at Ariel Pink's Haunted Graffiti melder deres ankomst til henholdvis Loppen i København 24. oktober og VoxHall i Århus dagen efter. De respektive spillesteder har endnu ikke offentliggjort nyheden, og det har Ariel Pinks' MySpace-profil heller ikke, og derfor er informationer om, hvornår billetsalget åbner, heller ikke tilgængelige endnu. Men mon ikke det sker i nærmeste fremtid.

GAFFAs Michael José Gonzalez tildelte "Before Today" fire stjerner og skrev blandt andet følgende om albummet:

"Before Today stikker i et hav af forskellige retninger, hvoraf freakfolk- og westcoastelementerne er de mest dominerende. Det er ikke svært at forestille sig at cruise rundt i L.A. i en gammel skrammelkasse til tonerne af Round And Round og Beverly Kills Det er fortrinsvist 11 rasende gode sange, man finder på Before Today, der med sit iltre væsen og skamløse insisteren på at følge de instrumentale impulser, det enkelte nummer fremkalder, aldrig bliver kedelig. Tværtimod. Kompromisløst, og absolut fornøjeligt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA