x

!!! til Vega

!!! til Vega

Den amerikanske oktet !!! (udtales "Chk-Chk-Chk") har fået stor succes med deres særdeles dansevenlige blanding af punk, post-punk, disko, soul, krautrock, dance og meget mere og er lige om hjørnet med deres fjerde album, "Strange Weather Isn't It", der udkommer 23. august. De følger albummet op med en turné, der bringer dem til Lille Vega i København lørdag den 20. november. Samme sted spillede de også deres seneste koncert i Danmark, i 2007. Siden da er deres trommeslager Jerry Fuchs omkommet ved et tragisk fald i en elevatorskakt, men !!! har slikket sårene og er nu tilbage med en ny trommeslager, Paul Quattrone.

!!! debuterede i 2001 med et selvbetitlet album, men slog først igennem med singlerne "Me and Giuliani Down By the School Yard (A True Story)" og "Pardon My Freedom" fra deres andet album "Louden Up Now" (2004). I 2007 fulgte "Myth Takes", hvor især "Must Be The Moon" blev et hit, og nu følger så "Strange Weather Isn't it".

"Strange Weather" er blevet til, efter at forsanger Nic Offers har været på en inspirationstur til Berlin, der som bekendt har en dragende effekt på mange musikere. Offers udtaler i en pressemeddelelse:

"Alle har en Berlin-plade i sig, og jeg tror, vi bare ville se, hvordan vores ville lyde. Der sker noget i klubberne dér, som du bare ikke kan opleve i New York, og som er virkelig spændende".

Den første single "AM/FM" er allerede udkommet og kan downloades gratis fra bandets MySpace-side.

Billetsalget til koncerten 20. november er netop begyndt via Billetlugen, Vegas hjemmeside og landets Fona-butikker.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA