x

David Guetta til København

David Guetta til København

Den franske house-dj David Guetta har i snart et årti hittet på dansegulve verden over med numre som "Love Don´t Let Me Go", "Just A Little More Love", "Sexy Bitch", "When Love Takes Over", "Memories" og "Gettin´Over You". Hans seneste album "One Love" er til dato solgt i mere end 1,4 millioner eksemplarer verden over - om end det kun fik 1 stjerne i GAFFA - og nu kommer David Guetta tilbage til Danmark.

Den i dag 42-årige David Guetta indtager København som et led i sin verdensturné fredag den 8. oktober med sit spektakulære show, der vil indtage en endnu ikke offentligjort lokation.

David Guetta har bare inden for det seneste år produceret hits med blandt andet kunstnere som Chris Willis, Fergie, LMFAO, Black Eyed Peas, Kelly Rowland, Akon og Kid Cudi.

Arrangementet i København bliver et i alt fem timer langt show med support-artister, laser-robotter, fyrværkeri, dansere og et medbragt lyd- og lysshow "i særklasse", som arrangørerne formulerer det.

Arrangørerne meddeler også, at der til de hurtige vil blive sat 1000 "early bird"-billetter til salg fra mandag den 9. august på Billetnet.dk, hvor disse kan erhverves med en rabat på 50 kroner stykket.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA