x

Broken Social Scene til Danmark

Broken Social Scene til Danmark

Nyheden fra tidligere på dagen om Århus-koncerten er opdateret med info om koncerten i København

Det canadiske indie-kollektiv Broken Social Scene har meldt deres ankomst til Danmark. Gruppen giver i efteråret kun to koncerter i Skandinavien, begge to i Danmark, og de finder sted på henholdsvis Lille Vega i København 22. november og VoxHall i Århus 23. november.

Bandet blev dannet i Toronto i 1999 og har siden haft en mindre folkevandring af medlemmer ind og ud af gruppen, hvor blandt andre Feist har slået sine folder, ligesom medlemmer af Stars, Do Make Say Think og mange flere har været inde og ude.

Broken Social Scene debuterede i 2001 med albummet "Feel Good Lost" og udgav i maj 2010 deres fjerde album "Forgiveness Rock Record". Et album, som GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Veje bliver også til afveje - som når Highway Slipper Jam indledes med scat-sang – men der er overvægt af vellykkede eksperimenter. Som den brise-positive indie-driblende Texico Bitches, og som den glimrende Sentimental X's, hvor Emily Haines (Metric), Leslie Feist (Feist) og Amy Millan (Stars) synger sammen. Deres medvirken er symbolsk for alle de gæstemusikere, der igen i dette tilfælde er med til at udgøre grundsubstansen på et Broken Social Scene-album."

Billetsalget til koncerten begynder onsdag den 4. august via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA