x

Amy Macdonald i Amager Bio

Amy Macdonald i Amager Bio

Førstkommende søndag, den 8. august, kan man opleve den succesfulde skotske singer-songwriter Amy Macdonald på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, men har man ikke billet til festivalen, får man endnu en chance for at høre hende på dansk grund i nærmeste fremtid. Amy Macdonald har nemlig meldt sin ankomst til Amager Bio 21. september.

Amy Macdonald er bare 22 år, men har allerede to album på cv'et. I 2007 debuterede hun med "This Is The Life", som blandt andet indeholdt hittene "Mr. Rock And Roll" og titelnummeret, og som nåede helt op på førstepladsen på den danske albumhitliste. Albummet har til dato solgt over tre millioner eksemplarer på verdensplan og givet Macdonald adskillige platin- og guldplader i flere europæiske lande.

I foråret udgav Macdonald så sit andet album, "A Curious Thing", som også er blevet en pæn succes, og som er lidt mere rocket end det folk-poppede, halvakustiske debutalbum. GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding var dog lidt forbeholden over for "A Curious Thing", som hun gav tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"I (sangen) This Pretty Face er både den sprogligt og musikalsk skotske dialekt tydelig, og hendes personlighed forekommer ukompromitteret. Førstesinglen Don't Tell Me That It's Over repræsenterer den anden kategori af sange på Amys album - de umanerligt elementære skæringer af rocket pop, hvori kun den charmerende dialekt får hende til at stikke lidt ud fra mængden."

Billetsalget til koncerten begynder onsdag den 4. august via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA