x

Kelis til København

Kelis til København

Den 13. oktober kan man ryste lidt af efterårets tristesse ud af sig, når amerikanske Kelis spiller op til dansabelt bal med sin kantede og eksperimenterende pop på Store Vega. Siden udgivelsen af debutalbummet Kaleidoscope har Kelis markeret sig som en popsangerinde, der eksperimenterer med genrer og stilarter, hvorigennem hun formået at skabe en række iørefaldende pophits.

Med i bagagen har hun sit seneste album Flesh Tone, der udkom i maj i år, og det burde således være muligt at feste løs til både nye club-orienterede singler som "Acapella" og "4th of July" samt ældre hits som "Caught Out There", "Good Stuff", "Milkshake" og "Trick Me".

Flesh Tone fik i øvrigt fire stjerner med på vejen af GAFFAs Sohail Hassan, der blandt andet skrev:

"Det er stadig pop med stort P, og i bedste Lady GaGa- eller vores egen Medina-stil går de fleste sange rent ind. Trods simple arrangementer og irriterende mange gentagelser i sangen bliver det aldrig hjernetomt. Will.i.am, som jo altid er god for et godt danse-pop-hit, har haft en finger med i spillet, og Kelis er ude på hans Interscope Records. Kelis er sluppet ret godt fra dette gear-skift."

Forsalget til koncerten er netop startet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA