x

Roskilde Festival og danske bands drager til Stockholm

Roskilde Festival og danske bands drager til Stockholm

Roskilde Festival rykker i næste uge til den svenske hovedstad for at præge Stockholms Kulturfestival med en særlig Roskilde-scene, skriver Music Export Denmark i en pressemeddelelse. Scenen har til formål at præsentere en række af den danske musikscenes største talenter for det svenske musikpublikum.

Stockholms Kulturfestival 2010 har Danmark som tema i år, så derfor præsenterer Roskilde Festival fra 10. til 14. august en række af den danske musikscenes hotteste navne på Stockholms Kulturfestival. Og ligesom på den egentlige festival består programmet her af en vifte af genrer, fra hård rock til elektronisk musik, repræsenteret af nyere danske darlings som I Got You On Tape, Figurines og When Saints Go Machine, der som bekendt åbnede Orange Scene på årets Roskilde Festival.

Ud over de danske navne, vil der også være et enkelt dagligt svensk navn på Roskilde-scenen. I alt spiller 29 bands på Roskilde-scenen, som er placeret i hjertet af det gamle Stockholm på Skepssbron.

"Roskilde Festival har en lang tradition for at bakke op om det musikalske vækstlag og er involveret i flere projekter, der fremmer ny dansk musik. Og med Roskilde-scenen bruger festivalen sit stærke brand til at hjælpe danske bands ind på den svenske scene", skriver Music Export Denmark


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA