x

Eksklusiv Kitty Wu-koncert på Huset i Magstræde

Eksklusiv Kitty Wu-koncert på Huset i Magstræde

De danske guitarrockere Kitty Wu har netop tuneret rundt i Holland og Belgien for at promovere deres seneste album "The Rules Of Transportation". I den forbindelse omtalte en fransktalende journalist gruppens såkaldte emo-rock som "Le rock trashy triste".

Kitty Wu blev tilhænger af frasen, og det er derfor under den titel, at de giver koncert på Huset i Magstræde lørdag d. 19. juni. Med Kitty Wu som værter til arrangementet "Le Rock Trashy Triste", vil den dystre og hårde rock'n'roll blive hyldet.

I 2003 var Kitty Wu en del på turné. 2004 har de hovedsageligt brugt på udlandskoncerter. Koncerten i huset er den første Københavnerkoncert siden nov. 03. Det er derfor en enestående chance for at opleve bandet live, da Kitty Wu resten af året vil være beskæftiget med en del Benelux-koncerter samt et nyt album.

Udover hovednavnet byder aftenen på talenter som Dial Zero, samt en række dj's (DJ Go Away, DJ Dead Britney, DJ Decco Decco, DJ Kold Mund) fra den alternative musikscene. (Bag disse navne gemmer der sig bl.a Manoj Ramdas fra The Raveonettes og Decco Decco fra New York punkbandet Fast Getaway).

Koncerten finder sted på det lukningstruede Huset i Magstræde – et legendarisk spillested i rockens navn.

Le Rock Trashy Triste

Kitty Wu(DK/S) – Dial Zero(DK) + dj's
Lørdag d. 19. juni kl. 21.00
Huset i Magstræde
Rådhusstræde 13 Kbh. K.

Billetter i døren (kr. 80,-)

Kitty Wus' site


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA