x

Dr Dre udgiver instrumental-album inspireret af solsystemet

Dr Dre udgiver instrumental-album inspireret af solsystemet

Sidst Dr. Dre udgav et solo-album var i med The Chronic 2001 fra 1999, og stort set siden da har der været meget snak om efterfølgeren, Detox, der i første omgang var sat til udgivelse i 2004, men som er blevet udskudt lige siden.

Nu er der imidlertid snak om yderligere nyt fra Dre, men der er ikke tale om Detox-pladen, der nu er meldt udskudt til næste år. I stedet har Doktoren meddelt, at han arbejder på en instrumental-plade med intet mindre end solsystemet som tema.

Ifølge NME fortæller Dre:

"Jeg har længe gerne villet lave en instrumental-plade. Jeg har mange ideer til den. Den kommer til at hedde The Planets. Jeg ved slet ikke, om jeg burde sige det her, men fuck det. Det bliver min fortolkning af, hvordan hver planet lyder.

Jeg har studeret planeterne og lært hver enkelte planets unikke personlighed. Jeg har beskæftiget mig med det i min fritid de sidste to år, og jeg vil lave pladen i surround sound. Det er nødt til at være surround sound, hvis Saturn skal fungere ordentligt."

Der er endnu ikke sat nogen udgivelsesdato på projektet, hvilket – hvis man kender Dre ret – betyder, at man ikke behøver sætte kryds i kalenderen de første 10 år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA