x

Prince til Herning?

Prince til Herning?

Den 20. oktober gæster Lady Gaga Herning, hvor popdronningen giver koncert i byens nye Multi Arena, der er bygget til netop store koncerter med fokus på den gode lyd. Fra starten har landets førende hi-fi- og akustik-eksperter også været med som rådgivere. Nu løber der rygter om, at selveste Prince gæster selv samme sted blot 18 dage senere.

Det er B.T., der bringer rygtet, som avisen fastholder, at have fået fra "en yderst troværdig og erfaren kilde i den danske koncertbranche". Musikchef i Herning, Georg Sørensen, har følgende kommentar til B.T.s spekulationer:

"Prince ville være et fantastisk navn for os her i Herning. Vi lever i et samfund, der er styret af efterspørgsel. Og Prince ville helt klart være et fantastisk navn for vores publikum. Men skulle vi ikke bare snakke lidt mere, når det kommer tættere på."

Georg Sørensen holder med god grund kortene tæt ind til kroppen, for da århusianske arrangører i 2008 forsøgte at sætte en koncert med prinsen op i Smilets By, blev det i sidste ende ikke til noget på grund af udskudte turnéplaner fra The Purple Ones side. Dengang havde Prince selvfølgelig også ifølge rygtesmedene problemer med hofterne, der ifølge selvsamme smede nu burde være på plads.

Prince lukkede som bekendt Orange Scene på årets Roskilde Festival, hvor vores anmelder Jesper Buhl gav ham fire stjerner og følgende ord med på vejen:

"Det utroligt dygtige band spillede kompetent, tight og groovy, og når Prince spillede up-tempo-sange, skulle man være en umådeligt sortsynet livshader for ikke at danse sin popo af. […] Som koncert betragtet var der virkelig mange højdepunkter, men også steder, hvor det blev lidt for stillestående. Lad os få lidt flere af dine egne sange næste gang, Deres Højhed"

GAFFA vender selvfølgelig tilbage, når der er nyt i sagen, om hvorvidt Prince skal eller ikke skal spille i Herning til november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA