Lars Overgaard Christensen døde i lørdags

Lars Overgaard Christensen døde i lørdags

I lørdags døde en af dansk rocks helt store usynlige helte, Lars Overgaard. Overgaard der var tekniker, mixer og producer på en række af dansk rocks store plader i 80'erne og 90'erne, havde base i Medley Studio i 20 år, hvor han sad bag knapperne på en række makante danske plader.

Overgaard havde blandt andet en finger med i spillet på D-A-Ds No Fuel Left For The Pilgrims, Tv-2's Vi Bliver Alligevel Aldrig Voksne, Michael Falchs Det Ender Med En Blues, Kim Larsens Kielgasten og Michael Learns To Rocks Played On Pepper.

Overgaard var derudover også med i arbejdet på Dizzy Mizz Lizzys to plader samt Tim Christensens første solo-album, Secrets On Parade.

Om Lars Overgaard siger Tim Christensen:

"Lars vil altid have en særdeles stor plads hos mig og de to andre i Dizzy. Hans åbne arme, venlighed, tolerance og pædagogiske tilgang til det purunge og grønne orkester, vi var, var med til at omstændighederne og stemningen under indspilningerne af begge vores plader var i særklasse. Og det havde vi behov for. Ikke mindst under indspilningerne vores første plade, hvor Lars med sin fantastiske humor og sin jordnære tilgang til det hele, kunne få os til at føle os trygge i de ellers kaotiske rammer vi befandt os i på det tidspunkt. Derudover var hans talent som tekniker og ikke mindst mixer i verdensklasse. Han var mesteren, og jeg vil komme til at savne ham dybt."

Lars Overgaard blev 52 år gammel


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA