x

My Morning Jacket er i studiet

My Morning Jacket er i studiet

My Morning Jacket har aldrig været bange for at prøve nye ting, så det kan vel ikke overraske, at de har har slået lejr i en kirke i forbindelse med indspilningerne til deres sjette album.

Bandet har fået følgeskab af produceren Tucker Martine, der også var involveret i indspilningerne til de to seneste udgivelser fra The Decemberists, og til Rolling Stone siger bandets frontmand Jim James, at målet er, at indspille alt undtagen strygerne live.

Han kalder indspilningerne til "Evil Urges" de hårdeste bandet nogensinde har gennemgået og siger, at stemningen denne gang er noget lettere. De har altid forsøgt at indspille så meget som muligt live, men så ender man med at lave overdubs, tilføje vokaler og så videre. Men for at bibeholde en "gammel og beskidt" lyd, så prøver de at holde sig fra den slags denne gang.

Selvom bandet arbejder på deres sjette album, har de dog ikke afskåret sig fra omverdenen. Der er planlagt koncerter med Tom Petty senere på måneden, og så skal de til oktober spille fem koncerter i New York, hvor de hver aften vil fremføre et af deres album i sin helhed.

Der er endnu ikke en udgivelsesdato klar, men bandet håber at kunne udsende nyt i maj 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA