x

Ingen Dr. Dre på Ice Cubes nye plade

Ingen Dr. Dre på Ice Cubes nye plade

Når O'Shea Ice Cube Jackson i næste måned udgiver sit niende solo-album, I Am The West, bliver det ikke med hans gamle N.W.A.-makker, Dr. Dre, på gæstelisten, som det ellers har været planlagt i et stykke tid, skriver Allhiphop.com.

Som vi tidligere har berettet her på sitet, har Dre både gang i at arbejde på sit stærkt forsinkede Detox-album og sin instrumentale planet-plade, hvilket måske er grunden til, at Ice Cube har haft svært ved at få fingre i doktoren.

Ice Cube udtaler:

"Der er mange, der har udspurgt mig omkring Dres rolle på min nye plade, men svaret er negativt. Dre har været umulig at få fat i de sidste par måneder nu. Jeg spurgte Snoop, om han havde hørt fra ham, hvilket han ikke havde, og jeg kan simpelthen ikke vente længere. Jeg er nødt til at aflevere lortet den 20. august, hvis pladen skal nå at være ude den 28. september [27. september herhjemme –red.]"

Ice Cube fortæller desuden, at pladen er så godt som færdig, og at han vil holde sine fans opdaterede på sin blog, hvis der skulle ske ændringer i forhold til eksempelvis udgivelsesdatoen:

"Pladen er næsten færdig. Jeg har mikset sange og lavet papirarbejde hele ugen, og nu mangler jeg kun at mikse de sidste fire sange. It's bangin'! Jeg tror der ender med at være 15 numre på pladen, og jeg er meget tilfreds med resultatet."

Tidligere på året har der været rygter om uoverensstemmelser imellem Ice Cube og Dr. Dre på grund af Ice Cubes sang Drink The Kool Aid, hvor teksten blandt andet lyder:

 "I ain't the doctor / This ain't the patient / This ain't that nigga always on vacation / This ain't no white boy's rehabilitation..."

Ice Cube benægter dog, at sangen skulle handle om Dr. Dre, og fortæller at han efter al sandsynlighed vil være at finde på Dres Detox-plade, når den engang rammer butikkerne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA