x

The Ting Tings arbejder sammen med Calvin Harris

The Ting Tings arbejder sammen med Calvin Harris

Når The Ting Ting udgiver deres nye single, Hands, til oktober, er det Calvin Harris, der har stået for at mikse nummeret. Den skotske sangskriver og producer har selv to studie-album på samvittigheden, hvoraf sidstnævnte ikke gik rent ind hos GAFFAs Thomas Borre, der tildelte Ready For The Weekend tre stjerner og skrev:

"Ready For The Weekend er spækket med tætte synth-riff, masserende disco-bas, glittede handbag house og poppet appetitlighed. […] Harris har (stadig) hverken opfundet discoen eller den fuldendte weekend-oplevelse. Men styr på sine virkemidler, det har han - og smittende energi kan man jo også komme ganske langt med."

Hands bliver første singleforsmag på The Ting Tings' kommende album, der så vidt GAFFA er orienteret, stadig hedder Kunst. Pladen er optaget i Berlin, og trommer og sangskriver Jules De Martino har følgende at fortælle om albummet:

"Vores tid i Berlin var en frisk start, og der var ingen regler. Når man har lavet et album, der har fået så stor succes som vores første, er faren at man går tilbage i studiet og prøver at genskabe noget af det, der virkede første gang."

Forsanger Katy White tilføjer: "Det ville simpelthen være for dovent og nemt at lave det samme album to gange."

Hands
udkommer som 12" vinyl-single og digital download den 4. oktober, mens der endnu ikke er sat nogen specifik udgivelsesdato på Kunst.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA