x

Kellermensch imponerer i udlandet

Kellermensch imponerer i udlandet

Da Kellermensch den 31. Juli optrådte på den engelske Sonisphere Festival, var det bandets første regulære koncert på engelsk jord, og det esbjerggensiske ensemble formåede at imponere englænderne med deres unikke udtryk.

Det store engelske metalblad Kerrang! var til stede ved koncerten og gav Kellermensch hele 5 ud af 5 stjerner. De skrev:

"På trods af at der er et beskedent fremmøde ved Bowtime Bar er det tydeligt, at der er noget specielt i vente, og danske Kellermensch skuffer ikke. De leverer en ufattelig genial musikalsk kolission, som ender et sted imellem Joy Division, Bruce Springsteen og The Dillinger Escape Plan, rundet af med en mængde af klassiske instrumenter. Det er umuligt at opfatte en så storladet optræden på så kort tid, men med det afsluttende kaos der møder Army Ants, er det svært at forestille sig en mere imponerende festivalkoncert."

Da Kellermench optrådte på årets Spot Festival modtog de også samtlige seks stjerner af GAFFAs anmelder, ligesom også det danske metalmagasin NRG uddelte 5 ud af 5 stjerner til bandet for deres koncert på Roskilde Festival lørdag nat.

Til oktober tager Kellermensch igen til England for at påbegynde en 7 dages turné som vil tage dem til følgende byer:

22. Okt. - Manchester, Roadhose
23. Okt. - Glasgow, Stereo
24. Okt. - Leeds, Cockpit 2
25. Okt. - Nottingham, Rock City
26. Okt. - Cardiff, Barfly
27. Okt. - Southampton, Joiners
28. Okt. - London, Barfly

Persona  Non Grate Records' talsmand, Michael Iversen, udtaler: "Når man kigger tilbage på Kellermensch' seneste tre koncerter, står man tilbage med en imponerende statistik, og det er en stor glæde at endelig kunne offentliggøre vores første engelske turne i kølvandet på disse flotte anmeldelser."

Før de drager til England, kan Kellermensch desuden opleves live på følgende datoer:

14. August - Train, Århus
20. August - Made In Esbjerg, Tobakken, Esbjerg (mm.)
28. August - Kansas City Live, Odense

Til arrangementet Made In Esbjerg kan også forsanger Sebastian Wolff og bassist Claudio W. Suez' nye band The King & I opleves, og til sidst kan det nævnes, at Sebstian Wolffs interview med Arcade Fire kan læses i GAFFAs augustnummer, der er ude nu, og her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA