x

Glow Kit udgiver i Danmark, Tyskland og Canada

Glow Kit udgiver i Danmark, Tyskland og Canada

Glow Kit er en relativt ny duo, der består af Kasper Brinck Kristensen (guitar, vokal) og Kristoffer Kjersgaard (trommer). Bandet spiller en form for garagepop med ganske korte sange, hvor de to har hentet inspiration i Black Lips, The Beat og afdøde Jay Reatard. Herhjemme er de signet på Kanel Records, der også huser Mimas-sideprojektet Dad Rocks!, amerikanske Heister og balkanbandet Klepti Klepti.

Nu har Glow Kit imidlertid også fået kontakt til udlandet, hvor de har skrevet kontrakt med det gamle tyske vinylselskab P. Trash, der har base i Berlin. De har tidligere udgivet navne som Jay Reatard, Thee Oh Sees, King Khan and the Shrines og Blank Dogs samt danske De Høje Hæle og Melting Walkmen. P. Trash udgiver en 7" vinyl i samarbejde med Kanel Records. Herhjemme er den officielle udgivelsesdato den 23. august.

Derudover har den danske duo også skrevet kontrakt med canadiske Deranged Records, der har udgivelser med Fucked Up og Statues bag sig og udgiver en 12" vinyl med Glow Kit senere på efteråret.

Den 20. august spiller Glow Kit desuden til Gutter Island Festival, hvor også The Tremolo Beer Gut, De Høje Hæle og engelske The Heavy spiller.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA