x

Beskidte ballader fra Kira

Beskidte ballader fra Kira

To uger på Island var, hvad der skulle til for Kira og hendes band The Ghost Riders for at få det nye album i kassen. Med sig havde de kyndig hjælp af stjerneproduceren John Parish. Hvis det får en klokke til at ringe, er det nok fordi han har været PJ Harveys cheflydarkitekt og tidligere også har drejet på knapperne for bl.a. Eels, Sparklehorse og Tracy Chapman.

Det er soloudspil nummer to fra Kira Skov. Solodebuten "The Rail Train, The Meadow, The Freeway and The Shadows" så dagens lys i september 2008, så Kira-fansene har måttet væbne sig med tålmodighed, men kan nu glæde sig til nye toner fra Kira. "Afdæmpet, men stadig beskidt!" Sådan beskriver sangerinden selv det nye album og forklarer, at der er blevet plads flere stille numre på den nye plade end normalt. Samarbejdet med John Parish i dagene på vulkanøen beskriver hun som et meget tillidsfuldt arbejde, hvor Parish fik bandet til at finde nye steder hen i deres musik.

I forlængelse af udgivelsen af "Look Up Ahead", der er på gaden 6. september, tager Kira Skov and The Ghost Riders på turné i Danmark. De præcise datoer vil blive offentliggjort inden for kort tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA