x

Beatles føjer yderligere to genudgivelser til

Beatles føjer yderligere to genudgivelser til

I september sidste år blev hele The Beatles' bagkatalog til mange musikelskeres store begejstring genudgivet i tiptop restaureret stand og med en lille dokumentarfilm knyttet til hver udgivelse. Restaureringen af lyden har generelt fået yderst positive ord med på vejen over hele linjen, og GAFFAs Torben Holleuffer gav da også den samlede pakke seks ud af seks stjerner og skrev:

"For alle os, der har The Beatles som del af vores arvemasse, og som alle har deres musik, som noget vi kender fra A til Z, der er denne boks med udgivelser en revolution. For der er tale om markant bedre lyd, og man må sige, at i disse tider med renæssance for vinyl og jagt på andre medier, er denne udgivelse en triumf for cd-mediet, samt for en stribe teknikere, der ikke mindst var besat af at vise, hvad mediet kan. Så tillykke til Abbey Road, til The Beatles, samt ikke mindst til os alle sammen. Vi har nemlig fået verdens bedste band tilbage i en form, som er friskere end nogensinde."  

Nu føjes der så yderligere to udgivelser til den nyrestaurerede Beatles-pakke. Det drejer sig om de to klassiske greatest hits-opsamlinger 1962-1966 (bedre kendt som The Red Album) og 1967-1970 (The Blue Album), der udkommer den 18. oktober, hvor de ligesom de øvrige genudgivelser vil være restaureret ned i mindste detalje og indeholde sjældne fotos af bandet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA