x

”Afrika” version 2010 klar til download

”Afrika” version 2010 klar til download

Da Nanna Lüders i 1985 var ankerkvinde på støttesangen til Afrika, blev der solgt 150.000 vinylsingler og kassettebånd med et overskud på 2,5 mill. kroner. I 2010 er der stadig behov for at "Gi' en hånd" både til Afrika, men også til de mange andre nødhjælpsprojekter i verden. Derfor har Røde Kors taget initiativ til en genindspilning af sangen, der nu ligger klar til download via Røde Kors hjemmeside www.drk.dk  – og pengene går naturligvis ubeskåret til Røde Kors' arbejde.

"Vi håber, at rigtig mange vil lytte med – og at det bliver en ørehænger. Kunsterne har givet Røde Kors en hånd ved at stille gratis op – og vi håber rigtig mange danskere vil "Gi en hånd til Afrika" ved at melde sig som indsamlere til den store Røde Kors-indsamling søndag den 3. oktober", siger fundraisingchef Kenneth Øhrberg. 

På  2010-udgaven præsenteres også en fornem line-up af danske sangere:

Nanna Lüders, Anna David, Basim, Bryan Rice, Chanée & n'evergreen, Erann DD, Ida Corr, Jimmy Jørgensen, Karen Mukupa, Marie Carmen Koppel, Martin Brygmann, Thomas Ring, Nikolaj Steen, Pernille Højmark, Paprika Steen, Poul Krebs, Szhirley, Thomas Buttenschøn, Thera Hoeymans, Troels Lyby, Søs Egelind, Marie Frank, Søren Sko, Tine Midtgaard, Leif Sylvester, Flemming Bamse Jørgensen

Der er lavet en musikvideo i forbindelse med indspilningen, der vil kunne ses på Røde Kors hjemmeside på tirsdag i næste uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA