x

Moby i nøgne husspektakler

Moby i nøgne husspektakler

Det stedlige politi i New York blev nok noget forvirrede, efter at være blevet tilkaldt til – hvad de troede var – husspektakler, i det fashionable Gershwin Hotel. For at være helt præcis; på taget af selvsamme hotel. Hotellets gæster og ansatte havde anmeldt Moby og en gruppe venner for at larme, og det fik politiet til at slå til. Men meget til det tililende politis store forbløffelse, fandt de blot en håndfuld kåde – splitternøgne – kändisser, med Moby som den mest prominente.

Musikeren havde samlet en håndfuld venner om sig, og lavet en interimistisk sauna på hotellets tag. Saunaen var indrettet i et almindeligt telt, og hvis politiet havde gjort sig den umage at læse beskederne på Moby’s officielle site, så ville de vide, at han elsker at gå rundt nøgen. Især nu, hvor New York (ligesom København) emmer af varm forårssol.

På hjemmesiden står der nemlig ”Luften i gode gamle New York city er blød og varm, og specielt om aftenen gør det mig glad. Jeg ville gerne bare gå ned ad gaden, kun iført varm, fløjlsblød luft”. Nyheden fra worldpop.com beretter ikke hvad politiet gjorde ved misdæderne.

En passende straf KUNNE jo have været 14 dage på vand, brød og … tøj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA