x

Sankt Hans-bål med Swan Lee i København

Sankt Hans-bål med Swan Lee i København

Billede: Morten Larsen

På onsdag er det som bekendt Sankt Hans aften, og det fejres bl.a. med en stort anlagt koncert med Swan Lee (har nu solgt platin, 40.000 eks., af deres andet, selvbetitlede album) på pladsen foran Øksnehallen i København med efterfølgende båltale, bål og dj. I tilfælde af dårligt vejr – nu ser det jo lidt blandet ud – rykkes arrangementet (uden bål, må man stærkt gå ud fra) indenfor i Øksnehallen.

Båltaler er historiefortælleren Carsten Islington, der bl.a. vil fortælle om sine rejser og sine unge år på Vesterbro, Swan Lees Pernille Rosendahl og Jonas Struck vil på hhv. sang og akustisk guitar fremføre "Midsommervisen" (om det bliver til Shu-Bi-Duas eller P.E. Lange-Müllers melodi, melder historien ikke noget om), og bålet, naturligvis inklusive heks, tændes. (Hvem den uheldige er, vides ikke, men Pernille Rosendahl behøver næppe frygte at få pandehåret og sommerfuglevingerne afsvedet). Master Fatman agerer både konferencier og kosmisk dj med latinamerikanske plader på tallerknerne, og han spreder som vanligt uhæmmet kosmisk kærlighed.

Arrangørerne understreger, at aftenen er for hele familien, også de kære små. Billetter kan købes på politikenbillet.dk eller i Øksnehallens reception, og børn under 12 år har gratis adgang i følge med voksne.

Der er i øvrigt efterfest på Strandbaren (tidl. Pappa Hotel) ved Fisketorvet, som alle, der har billet til Swan Lee-koncerten, får gratis adgang til. Dj's er Master Fatman, Henrik Milling, Universal Sound System, DJ Flip, DJ Nicka og 2Boy260.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA