x

Bon Iver indspiller med Kanye West

Bon Iver indspiller med Kanye West

Der var nok ikke mange, der, da de først stiftede bekendtskab med Justin Vernons udgivelse under navnet Bon Iver, tænkte, at næste naturlige skridt var at lave en plade med Kanye West. Men de to har brugt nogle uger sammen på Hawaii, og ud af det er kommet en del materiale, der forventes at dukke op på rapperens næste album.

I et interview med Pitchfork udtaler Vernon, at samarbejdet tog sit udgangspunkt efter at Kanye havde bedt om lov til at sample sangen "Woods" fra ep'en "Blood Bank" fra sidste år. Tilladelsen blev givet, og herefter havde Kanye inviteret Vernon til Hawaii, så han kunne gøre det nummer, han arbejdede på, og måske bidrage til noget andet materiale.

De to brugte en uge på at færdiggøre nummeret "Lost In The World" sammen, og herefter fulgte yderligere to sessions af en uge hver, hvor også Rick Ross, John Legend og sangerinden Nicki Minaj var med i studiet.

Ifølge Pitchfork har Vernon bidraget vokaler til mindst ti sange, men hvor mange der kommer med på det kommende Kanye-album vides ikke endnu. Albummet udsendes 15. november, hvilket bliver en del tidligere end det næste Bon Iver-album.

Vernon skriver stadig sange til sit andet album, der formodentlig først kommer ud om et år. Han siger, at han er cirka 75 procent færdig, men da det har taget ham to år at komme så langt, aner han ikke, hvor meget tid han skal bruge på den sidste fjerdedel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA