The Storm skriver international kontrakt

The Storm skriver international kontrakt

The Storms andet album, Black Luck, har klaret sig ganske pænt herjemme, og nu er det tid for kæresteparret Johan Wohlert og Pernille Rosendahl og deres fælles band til en større lancering af albummet i Europa. Det sker igennem finske Spinefarm Records, der har skrevet worldwide kontrakt med The Storm.

Johan Wohlert udtaler:

"I dag er en stor dag for Pernille og jeg, alle i og omkring The Storm, samt alle der tror på og støtter os. Aftalen med Spinefarm er et stort skulderklap til os og et vidnesbyrd om det internationale potentiale The Storms musik rummer. Vi er utrolig stolte og glæder os virkelig til at prøve kræfter med "det store udland"!"
 
Black Luck udkommer den 27. oktober i UK, Tyskland, Schweiz, Østrig og Finland. Resten af Europa samt USA og Japan følger trop senere på året. Allerede nu arbejdes der på højtryk i Tyskland, hvor promotionselskaber, der tidligere har arbejdet med alt fra Nickelback og Kiss til Depeche Mode og Tom Waits, tager sig af lanceringen af Black Luck overfor radio og trykte medier.

GAFFAs Lars Löbner Jeppesen belønnede i sin tid Black Luck med 4 stjerner og skrev:

"Det er stadig svulstigt og teatralsk, og den slags har det med at blive kvalmende, men det er, som om de allermest unødvendige kalorier er blevet skåret væk i samarbejdet med produceren Jacob Hansen. I forhold til originalitet står The Storm stadig i skyggen af alt det, de gerne vil være, men hvad gør det, når man kan skrive sange som Black Luck, Wall Of Shame og så B.S.E."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA