x

Keith Richards' selvbiografi på vej

Keith Richards' selvbiografi på vej

Om to år kan Rolling Stones fejre sit 50 års jubilæum. Der er med andre ord løbet meget vand i åen siden Mick Jagger og Keith Richards i 1962 fandt sammen og lagde grundstenen til et af de største rockbands i verden. Nu giver guitarikonet Keith Richards Stones-fans og alle andre et blik ind i hans lange rock 'n' roll-liv.

Til oktober udkommer selvbiografien "Livet" skrevet i et samarbejde mellem Keith Richards og vennen og forfatteren James Fox. Ifølge omtalen af bogen kommer den ikke til at handle om guitarspil, men om Keith Richards' rodede opvækst, succesen, skandalerne, konflikterne, stofferne, kvinderne, koncerterne. Men der bliver dog plads til at læse om hans inspiration af specielt Chuck Berrys evner på guitaren.

Keith Richards er berømt og berygtet for uden indpakning at sige hvad han mener, og bogen lader ikke dette indtryk i stikken. Richards, der til december runder de 67 år, fortæller både om sin afhængighed af narko og om sit turbulente forhold til Mick Jagger. Bogen beskrives som en afvæbnende og ærlig fortælling, om et liv som rullesten - utøjlet, frygtløst og sandfærdigt.

Rockbiografien "Livet" udkommer 26. oktober på forlaget Lindhardt & Ringhof. Den engelske originaludgave med titlen "Life" udkommer nogenlunde samtidig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA