x

Nyt U2-album klart 22. november

Nyt U2-album klart 22. november

Der er nu blevet sat dato på det længe ventede 11. U2-studiealbum, opfølgeren til 2000-udgivelsen "All That You Can’t Leave Behind". 22. november kommer det endnu unavngivne album. I øvrigt 41-års-dagen for John F. Kennedys dødsdag og 7-års-dagen for INXS-sanger Michael Hutchences ditto (uden sammenligning i øvrigt), men om der er nogen sammenhæng med den dato, vides ikke, selv om U2 jo ikke ligefrem er verdens mindst politisk orienterede orkester, og Bono medvirkede på Hutchences posthumt udsendte soloalbum.

En repræsentant for U2’s pladeselskab Universal har fra en kilde tæt på bandet fået oplyst, at det nye album er "stærkere, hårdere og bedre end nogensinde." Nu plejer kunstnere og deres selskaber jo at sige, at deres nye album er deres bedste nogensinde, men helt uefne plejer U2 unægtelig ikke at være – så det bliver spændende. Under alle omstændigheder udtalte Bono allerede sidste år til den engelske avis The Sun om det nye album:

"Det er fyldt med store sange og drevet frem af en guitarist, der får kvalme, når han ser mig hilse på politikere. Vreden er utrolig. The Edge er den mest talentfulde guitarist i sin generation, det er åbenlyst. Der er kun én grund for U2 til at udgive et nyt album lige nu, og det er, at det skal være et monster, en drage, og det er det".Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA