x

Mika Vandborg udgiver ny soloplade

Mika Vandborg udgiver ny soloplade

Mika Vandborg er en velbevandret herre på den danske musikscene. CV'et tæller blandt andet et 10 års engagement med Gnags og samarbejder med Love Shop, Dicte and The Sugarbones, Nikolaj og Piloterne, Kasper Winding og Abdullah S. Herudover har han leveret musik til flere DR-serier.

I 2003 udgav Mika Vandborg sit første soloalbum, der bar titlen "Under The Sun", hvor han inviterede andre kunstnere ind. Derfor kunne man blandt andre opleve Ida Corr, Tomas N'evergreen, Abdullah S, Ed Jones og Mark Linn på albummet, der dog kun modtog tre stjerner fra GAFFAs Erik Barkman, der skrev:

"Det swinger hele vejen igennem, men det gør kvaliteten af Vandborgs sangskrivning desværre også. Ofte synes numrene mest af alt at fungere som en undskyldning for at spille rigtig fedt, men det gør både Vandborg og hans gæster så også. I dén afdeling er Under The Sun virkelig kræs for kendere."

Nu er Mika Vandborg således klar med sit andet soloalbum, som bærer titlen "2010", og på det nye album optræder blandt andre Dicte, Allan Vegenfeldt, Mads Langer og Johs Nørrelykke fra Vincent Van GoGo. Derudover bidrager musikere som Laust Sonne, Justin Hawkins og Tue Track.

Vandborg fortæller:

"Den nye plade er lavet ud fra et ønske om at spille sammen med musikere og sangere jeg holder mest af. Et af dogmerne har været, at jeg skulle have et nærmest fan-agtigt forhold til alle medvirkende, det vil sige at alle som er med på pladen, har spillet eller sunget noget som har ramt eller rørt mig, og i nogen tilfælde har haft betydning for mit liv som musiker."

"2010" udsendes mandag d. 18. oktober 2010, og singlen "There's A Last Time For Everything", der er gæstet af Mark Linn, udkommer digitalt mandag d. 30. august.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA