x

Nexus Music trues med tvangsopløsning

Nexus Music trues med tvangsopløsning

Der er ifølge Erhvervs- og Selskabstyrelsen rod i regnskaberne hos Nexus Music, der blandt andet står bag Nik & Jays succesfulde udgivelser, og nu trues firmaet med en tvangsopløsning. Det skriver Børsen i dag.

Erhvervs- og Selskabstyrelsen sendte torsdag 19. august en anmodning til skifteretten om at få firmaet opløst, fordi de endnu ikke har modtaget et årsregnskab for 2009.

Men ifølge Jon Andersson Ørom, producer og direktør i Nexus Music, er der tale om en misforståelse, og til Børsen siger han:

"Vi har afsendt regnskabet i starten af juni, men styrelsen har åbenbart ikke modtaget det og har heller ikke sendt en rykkerskrivelse".

Ifølge Børsen er det dog ikke første gang, der er problemer med regnskaberne hos Nexus Music. Firmaet har ikke siden 2005 afregnet moms rettidigt, siden året efter har der været problemer med indbetalingerne til Skat, og så selskabet ifølge avisen ydet lån til medlemmer af ledelsen, som ikke er i overensstemmelse med anpartsselskabsloven.

I regnskabet for 2008 offentliggjorde Nexus Music et underskud på knap 325.000 kroner, men til Børsen siger Jon Ørom at det nye regnskab er det bedste i selskabets historie.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA